onsdag 13. april 2016

Rotgrønnsaker

Bakt i ovnen er bare så godt 


Her er det blandet potet, gulrot, persillerot, selleri, løk, polkabete og rødbete. Ta det som er av grønnsaker i kjøleskapet. Skyll det under kaldt vann når det er ferdig skrellet og delt. Tørk lett med tørkepapir


Ha det i en form med litt sitron-olivenolje, rosmarin og timian og vend litt på det så alt får litt olje og krydder på seg. Ha over litt flaksalt. Stekes på 225 grader til det er mørt, sprøtt og fått en fin farge. Det passer til både kjøtt, kylling og fisk. 


Velbekommet

Smil og Klem 

Monica 

3 kommentarer:

  1. Ja det er kjempegodt med ovnsstekte grønnsaker.
    Bruker å legge kyllinglår sammen med grønsakene
    så blir alt ferdig sammtidig.
    skulle hatt oss en slik skogstur snart. Er veldig elnge siden sist.
    Kanskje fordi vi bor i "skogkanten" så behovet er ikke så stort.
    Satt ute i gå å hørte på mye fuglesang. Herlig.
    Ønsker deg ei fortsatt god uke :)

    SvarSlett
  2. Det lager jeg ofte og det er kjempegodt. Jeg spiser noen ganger kun disse grønnsakene uten tilbehør også. Kanskje bare en lite dasj aioli eller litt cottage cheese blandet inni.

    SvarSlett
  3. Mmm det så utrolig godt ut!
    Det skal jeg prøve en dag:)
    Takk for tips:)
    Klem Trude

    SvarSlett