Passer til det meste- idag blir det som tilbehør til tomatsuppe.
Enkel middag i dag.
1 kg hvetemel
1 pose tørrgjær
200 gr smør
2 ts salt
4 ts sukker
6 dl melk
Valmue-frø eller lignende til pynt
Smelt smøret og ha i melken til det bli fingervarmt. Bland
alt det tørre og ha i væsken. Elt godt – helt til deigen slipper bakebollen og
litt til.
La det heve en times tid før du kjevler ut en rektangel og
har på smør. Brett den sammen i tre.
Del opp i passe emner.
Hev en halv time og stekes på 225 grader i 10-15 minutter
Velbekomme
Smil og Klem
Monica
Tusen takk for oppskrift, for dette har eg lyst å bake! ;)
SvarSlettSå deilig, dette må prøves;)
SvarSlettFine kvelden til deg!
Klem Silje Marie;)
Åh det så godt ut! Det hender jeg også baker tebriks ,veldig kjekke å ha i frysa også. 😊
SvarSlettHa en fin kveld 😊
Klem
Ser helt nydelige ut, må prøves en dag
SvarSlettJorunn