tirsdag 21. april 2015

Tebriks

Passer til det meste- idag blir det som tilbehør til tomatsuppe. 
Enkel middag i dag. 


1 kg hvetemel
1 pose tørrgjær
200 gr smør
2 ts salt
4 ts sukker
6 dl melk


Valmue-frø eller lignende til pynt


Smelt smøret og ha i melken til det bli fingervarmt. Bland alt det tørre og ha i væsken. Elt godt – helt til deigen slipper bakebollen og litt til.

La det heve en times tid før du kjevler ut en rektangel og har på smør. Brett den sammen i tre.
Del opp i passe emner.

Hev en halv time og stekes  på 225 grader i 10-15 minutter


Velbekomme

Smil og Klem 

Monica 

4 kommentarer:

  1. Tusen takk for oppskrift, for dette har eg lyst å bake! ;)

    SvarSlett
  2. Så deilig, dette må prøves;)
    Fine kvelden til deg!
    Klem Silje Marie;)

    SvarSlett
  3. Åh det så godt ut! Det hender jeg også baker tebriks ,veldig kjekke å ha i frysa også. 😊
    Ha en fin kveld 😊
    Klem

    SvarSlett
  4. Ser helt nydelige ut, må prøves en dag
    Jorunn

    SvarSlett