Er supergodt - og like godt til frokost som mellommåltid eller dessert
Her har jeg brukt vanilje yoghurt og aprikoser og vaniljekesam og bringebær. Det er bare å bruke fantasien.
200 gr havregryn
400 gr firekorn
100 gr solsikkefrø
100 gr gresskarkjerner
100 gr linfrø
100 gr mandler
100 gr kokos
6 ss rapsolje
100 gr meierismør
Ca 4 ss flytende honning
4 ss brunt farin
2 ss kanel
1 ss sitronsaft
Bland alt det tørre i en stor langpanne. Smelt smøret og hell smør, olje og sitronsaft over i pannen. Ha over flytende honning. Sett det inn i ovnen på 175 grader i ca 35 minutter. Åpne opp døren og vend i blandingen underveis, viktig at alt blir sprøtt og godt og at noe ikke blir noen ting og noe blir for mye.
Når det er krispi og avkjølt - ha det på et tett oppbevaringsglass/boks. Her har jeg brukt et Norges glass.
Smil og klem
Monica
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar