torsdag 27. november 2014

Cookies

Med brunt sukker og sjokolade
 


250 gr romtemperert smør
180 gr brunt sukker
180 gr farin
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
400 gr hvetemel
2 egg
1 ts kanel
150 gr kokesjokolade
 
Pisk smør og sukker kremet og luftig
Tilsett alt det tørre og eggene, og bland godt.
Hakk sjokoladen og tilsett den mot slutten og bland den inn.
Ha litt mel på fingrene og trill til kuler, ca 1 ss masse til hver kule. Sett de på bakepapirkledd stekebrett med god avstand, de flyter ut. Stekes på 200 grader i ca 10-12 minutter.
 

 
Jeg pleier å lage dobbel deig og tar den ene delen og putter i fryseren. Ruller deigen til passe tykke pølser og pakker de inn i plastfolie. Greit å ta ut av fryseren, tiner litt- skjærer i skiver og klar til å stekes.
 
Velbekommet !
 
 
Smil og Klem
 
Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar