er helt supre å putte i fryseren og ta frem ved behov, jeg pleier som oftest å doble oppskriften
5 dl liter melk
100 g meierismør
1 pakker tørrgjær
0,5 ts salt
1 ss sukker
Ca 1 l mel
Ost
Røkt skinke, salami etc
egg til pensling
Smelt smøret og tilsett melken. Varm opp til det er fingervarmt.
Ha mel, gjær, sukker og salt i en bakebolle. Jeg er avhengig av Kenwooden. Tilsett melkeblandingen og rør til deigen slipper bollen. Spar litt av melet og juster til passe fast deig. Lag den så løs som mulig.
Stekes på 220 grader i ca 15 minutter- varierer litt fra ovn til ovn og størrelsen på hornene.
Blir aldri lei disse
Smil og Klem
Monica
Du er så flink å bake...tryller frem det ene deilige bakverket etter det andre...vann i munn får jeg rett som det er:)
SvarSlettTakk og god adventhelg til deg:))